10 Ekim 2008 Cuma

Windows Live™ Hotmail® Çok yakında! Daha da iyi, daha da hızlı.


zarf

En önem verdiğiniz kişilerle bağlantınızı sürdürmek için Windows Live Hotmail'e güveniyorsunuz. İşte biz de sizin görüşlerinizi dinledik ve bağlantıyı sürdürmeyi daha da kolay ve eğlenceli yapacak bazı yeni özellikler geliştirdik.

Her zamankinden hızlı. Yüzde 70'e varan oranlarda daha hızlı oturum açıp e-postanızı görebileceksiniz.1 Kuşkusuz, daha hızlı olmanın yanı sıra, istenmeyen postayı yolundan saptıran, virüslere ve sahtekarlıklara karşı korunmanıza yardımcı olan güçlü bir teknoloji de elde edeceksiniz.

Daha basit, daha temiz bir tasarım. Hotmail'in klasik ve tam sürümlerini birleştirdik; böylece Hotmail'in sunduğu her şeye erişebileceksiniz. Okuma bölmesi e-postanızı açmak zorunda kalmadan gözden geçirmenize olanak tanıyacak.

E-postanızın kişiliğinizi daha çok yansıtmasını sağlayın. Yeni temalar ve renklerle gelen kutunuzun görünümünü tasarlayın ve kişiliğinizin gerçekten parlak yönlerini ortaya koyun.

Kişilerinize daha yakın olun. "Kime" satırına bir ad yazmaya başlayın; yazdıklarınızla en fazla eşleşen e-posta kişileri arasından seçim yapmanız sağlanacak. Buna ek olarak bir grup kişiye e-posta gönderme işlemi daha da kolaylaştırıldı.

Şık özellikler yakında. Hotmail'de beklemenize değecek daha da büyük güncelleştirmeler yapıyoruz; örneğin, depolama alanınız sürekli artacak2, doğrudan Hotmail'den anlık ileti gönderebileceksiniz ve takviminizi aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşmanızı kolaylaştıran yeni takvim özellikleri eklenecek.

1 Microsoft'un Ağustos 2008'de gerçekleştirdiği denemelere göre, Hotmail geniş bant bağlantıları üzerinden şu işlemlerde %70 daha hızlı çalışmaktadır: oturum açma, e-posta görüntüleme, e-posta açma. Denemeler, dar bant bağlantılarda aynı işlemlerde %56 daha hızlı olduğunu göstermiştir.

2 Hotmail depolaması sizinle birlikte otomatik olarak büyüyecek. Bu şu anlama geliyor: size ne kadar fazla depolama alanı gerekiyorsa o kadarına sahip olacaksınız. Bunun sınırları var, ancak sınırlar öyle geniş ki büyük olasılıkla sınıra yaklaşamayacaksınız bile. Herhangi bir nedenle söz konusu sınırları aşmaya yaklaşırsanız, bunu size bildiren bir e-posta göndereceğiz.

Hotmail Gelişiyor Ancak Sevdiğiniz Yönleri Aynen Kalacak!

Kuşkusuz, güncelleştirilen Hotmail çok daha hızlı ve iyi olacak. Ancak, sizin görüşlerinizi dikkate aldık, dolayısıyla her iki dünyanın da en iyilerini elde edeceksiniz. İşte bu nedenle, bildiğiniz, sevdiğiniz ve her gün kullandığınız özellikleri koruduk. Değişmeyecek olan şeylerden birkaçı şöyle:

  • Oturum açma adınız
  • E-posta adresiniz
  • Kişi ve dağıtım listeleriniz
  • Internet'e girdiğiniz her yerde e-postanıza erişebilmeniz

Kaynak

http://www.windowslive-hotmail.com/comingsoon/tr/default.htm

Hiç yorum yok: