30 Aralık 2008 Salı

Her yerden internet!

Crea ile özgürlük her yerde!
Crea ve Vodafone arasında yapılan anlaşma kapsamında Crea marka Minic J100 model dizüstü bilgisayar alan kullanıcılar, Vodafone Mobile Connect USB Stick Kampanyası'na dâhil olmaları durumunda, Vodafone Mobile Connect USB Stick'e ücretsiz sahip olabilecekler. GPRS ve EDGE teknolojilerini destekleyen ürün doğrudan USB girişinden bağlantı yapıyor ve herhangi bir USB kablosuna ihtiyaç duymuyor.

Kullanicilara erişim hizmeti ve kullanim kolayligi sağlamak amacı ile üretilen Crea Netbook serisinden Minic J100 serisi notebooklar ile Vodafone Mobil internet Paketi sayesinde kullanıcılarına internete bağlanıp, maillerini kontrol etme, arkadaşları ile iletişim kurabilme kısacası özgürce hareket edebilme imkânı sağlıyor.

Aylık sabit ücreti 35 YTL ( KDV hariç, ÖİV dâhil ) olan Vodafone Mobile Connect USB Stick Kampanyasında hesaplı internet paketlerinden 1 GB'lik paketi seçen ve 12 ay süresince bu paketi kullanacağını taahhüt eden kullanıcılar, paketin aylık sabit ücretini 25 YTL ( KDV dâhil, ÖİV hariç) olarak ödeme imkânı elde edecekler.

Ayrıca kampanyaya dâhil olan kullanıcıların, ikinci ayda 25 YTL' sabit ücretleri bir kereye mahsus olmak üzere Crea tarafından karşılanacak.

Kullanıcılara Connect kartın gönderilmesi, hatlarının aktif olması ve 1 aylık ücretsiz kullanım için 0 542 444 1 549 numarayı aramaları yeterli olacaktır.

Detaylı bilgi için kampanya@crea.com.tr adresine mail atabilir veya 0216 581 58 58 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Hiç yorum yok: