30 Aralık 2008 Salı

Eziyete son!

Lastikleriniz sönük kalmasın!
Günümüzde otomobil üreticileri, yeni araçlarında benzin tasarrufu sağlayacak yeni özellikler sunuyorlar. Ama zaten her bilinçli otomobil sahibi, üreticilerin bu sunduğu özelliklerin yanı sıra kendi üzerine düşeni de yapmalı. Sadece lastiklerinizin havasını doğru ayarlayarak, hem aracınızın daha az yakıt tüketmesini, hem de lastiklerin daha az aşınmasını sağlayabilirsiniz. Fakat hava basıncının düşüp düşmediğini anlamak için benzinciye kadar gitmeye ya da özel göstergelere artık gerek yok.

Yeni ve son derece pratik bir araç ile artık lastiklerin havasını son derece kolay bir şekilde kontrol edebilirsiniz. Resmini gördüğünüz bu ufak araç, daha karmaşık hiç bir yönteme gerek duymadan lastiklerinizin havasını kontrol edip, olması gereken seviyeye göre ne durumda olduğunu gösterebiliyor. Yapılması gereken sadece lastiğin sibobuna bu araçları takmak ve sonucu beklemek. İşlemi çok kısa sürede tamamlayabilen bu pratik araçların yurtdışı piyasa satış fiyatı ise 7,98 dolar yani yaklaşık 12 YTL.

Ayrıntılı bilgi için buraya tıklayın.

3 yorum:

Gökkuşağı dedi ki...

hani en güncel bloktuk 30 aralıkda kaldık arkadaşım :)) yeni haberlerini bekliyoruz heyecanla başarılar

şirinem dedi ki...

bu harika bir icat valla helede biz bayanlar için gökkuşağı haklısın bak biz uğradık takibe devam :)

Ice-Breaker dedi ki...

bilgisayarım elimden alındı :) o yüzden kaldı öyle ama en kısa zamanda en güzel teknoloji haberleriyle gelmeyi düşünüorum. Teşekkürler ilginize